Usein kysyttyä

Palvelun tausta

Falck hinaus- ja tiepalvelut, eli Falck Oy (Y-tunnus: 0573845-0) ja Falckin yrittäjäverkosto. Kalusto on laadukasta, palvelu maan parasta, ja kaikki vakuutukset, toimiluvat ja muut ovat kunnossa.
Palvelu voidaan tuottaa halvalla, koska vapaan aikataulun vuoksi voimme sovittaa hinauksen meille sopivalle reitille, meille sopivaan aikaan. Maksat hinauksen heti verkkokaupassa joten vältymme käteisen käsittelyn, laskuttamisen ja perimisen vaivalta.

Hinauspalvelun toiminta

Auton hinauksen halvalla, mutta meille sopivaan ajankohtaan 1-3 työpäivän kuluessa tilauksesta.
Kaupungeissa ja taajamissa, enintään 15km säteellä keskustasta. Noudettavan auton tulee olla hinausautolla (hinausauto on kuorma-auton kokoinen ajoneuvo) helposti saavutettavissa. Hinta voimassa merkityillä paikkakunnilla, muiden paikkakuntien osalta saat tarjouksen lähettämällä viestiä asiakaspalvelu@huomisenhinauspalvelu.fi
Henkilö- ja pakettiautot, mopoautot ja moottoripyörät. Ei kuorma-autoja, matkailuautoja, erikoisajoneuvoja jne.
Mikäli haluatkin autosi kauemmas, maksat siitä lisää. Karkeasti hinaus maksaa 2 euroa/km, ja matka lasketaan sekä viennin että paluun osalta. Jos matka on pitkä, pyydä tarjous
Sitten kun meille sopii, 1-3 työpäivän sisällä kuitenkin. Jätä avaimet saataville jonnekin auton lähistölle, koska me tulemme silloin kun meille sopii.

Hinta ja maksaminen

Maksa hinaus verkkokaupassa Paytrailin verkkomaksulla. Hinausta ei voi maksaa käteisellä tai laskulla.
Kyllä, saat sen verkkomaksun jälkeen ja voit myös pyytää hinausautonkuljettajalta tarkemman kuitin.
Pyrimme tarkistamaan vakuutustiedot etukäteen. Mikäli selviää että sinulla on vakuutus, joka korvaa hinauksen, laskutamme hinauksen vakuutusyhtiöltäsi ja palautamme verkossa maksamat rahasi.
Ei tarvitse olla paikalla, kunhan avaimet ovat saatavilla. Voit esimerkiksi piilottaa ne auton lähettyville tai viedä lähikauppaan, R-Kioskille tms.

Mikä on sinun kysymyksesi?

Anna sähköpostisi, jotta voimme vastata sinulle.